Beachvolleybal Appingedam 2018

Zeer succesvol Damster Beachvolleybaltoernooi

Het tweedaagse beachvolleybaltoernooi in het centrum van Appingedam is zeer succesvol verlopen. Het mooie weer op de zaterdagmiddag heeft een positieve bijdrage geleverd aan het bezoekersaantal van maar liefst 2000 belangstellenden.

De organisatie had voor een schitterende ambiance gezorgd en een fantastische volleybal-arena neergelegd in het stadshart van Appingedam. Ook het randgebeuren was zeer goed. Demonstraties van de jazzgroep Jazzmuze en het schminken van kinderen droegen bij aan een mooi concept. Zowel de spelers als het publiek waren allemaal zeer positief.

Bij de recreanten werd vrijdagavond de finale gespeeld tussen Tof Zand en Thalassa waarbij de winst naar Tof Zand ging.Ook op zaterdagmiddag waren de recreanten van Tof Zand winnaar van de finale tegen MLDS.

Zaterdagmiddag en -avond was het de beurt aan de top van het Nederlandse volleybal om hun kunsten op het zand te vertonen. Voor alle teams waren er overnachtingen geboekt in hotel Ekenstein en van daaruit werden ze met de de rondvaartboot Damsterveer naar het centrum van Appingedam gebracht waren ze met veel enthousiasme werden verwelkomd door het al aanwezige publiek.

Bij de dames werd het toernooi gewonnen door de eredivisiedames uit Zaandam en bij de heren werd de eerste prijs behaald door de lange mannen van Orion uit Doetinchem.

De organisatie kijkt terug op een geslaagd evenement en tracht voor de 12e editie in 2018 wederom een goed deelnemersveld neer te zetten op het kerkplein in het prachtige centrum van Appingedam.


Beachvolleybal Appingedam website

Alle evenementen op een rij in de Agenda