Damster Boekenbeurs

Geslaagde boekenbeurs

De boekenmarkt op zondag 17 juni is weer druk bezocht en met 34 standhouders was er keur te over. Om half elf werd de boekenbeurs door de stadsomroeper Henk Perdok luidkeels geopend. Mede door het mooie weer liep wist het publiek de boekenbeurs goed te vinden en werden er goede zaken gedaan..  

Boekenbeurs 2017

Op het Kerkplein in Appingedam vond zondag 18 juni de 6de editie van de Damster Boekenberus plaats. Op de antuquarische boekenbeurs waren oude boeken, boeken die niet meer herdrukt worden, te vinden. Naast diverse stands met antiquarische en gewilde boeken was dit jaar ook boekbinder Peri Kim aanwezig.

Tijdens de boekenbeurs werd het boek over de familie Vogt uit Appingedam gepresenteers. Het boek vertelt het levensverhaal van Frits en Tine Vogt uit Appingedam. Het is het verhaal van de Vogt dynastie vanaf 1810 tot 1996. Het boek geeft tevens een interessante kijk op de Damster- en algemene geschiedenisfeiten die er op dat moment speelden. Na de presentatie was het boek op de boekenbeurs voor iedereen te koop.

Contact opnemen met boekenbeurs

Alle evenementen op een rij in de Agenda