KNVB Straatvoetbaltoernooi

KNVB Straatvoetbal Appingedam 2022

Afgelopen woensdag 1 en 3 juni werd na een afwezigheid van 3 jaar vanwege corona weer het straatvoetbal op het Kerkplein in Appingedam gehouden. We hadden bede dagen geluk met het weer. Er waren 4 leeftijdsgroepen te weten groep 5, groep 6, groep 7 en groep 8 van de basisscholen. Woensdag was de eerste speeldag en er werd fanatiek gestreden tussen de verschillende teams. Op vrijdag 3 juni werd er verder gevoetbald in de verschillende leeftijden en kwamen we uiteindelijk tot de finales in de diverse groepen. Bij de groepen 5 ging Girlpower er met de titel vandoor na een spannende strijd met Feyenoord. Bij groep 6 leek Citer United na de eerste wedstrijd de beste papieren te hebben, maar in de beslissende wedstrijd trok Paris toch aan het langste eind. Eerste dus Paris.Bij groep 7 was Streetwise duidelijk de betere ploeg en won verdiend de titel. In de finale van groep 8 ging het tussen Tkkie Takka Street en de Topspelers. Na een spannende finale waren de spelers van Tikkie Takka Street uiteindelijk de besten.

 

KNVB Straatvoetbaltoernooi Appingedam  2018 

 

Afgelopen woensdag 16 en vrijdag 18 mei werd weer het KNVB straatvoetbal in  Appingedam gehouden. Gelukkig weer op het Kerkplein bij de Nicolaikerk. 

Op woensdag werd er fanatiek gestreden voor een plaats in de finales, want er  waren natuurlijk maar een paar teams die zich daarvoor konden plaatsen. 

Op de finaledag werd er eerst gestreden door de allerjongsten (6,7 jaar). Hier kwam  als winnaar uit de bus het team van de Voetbalhero's. 

Daarna was het de beurt aan de groep 8,9,jaar.Bij deze groep was het FC Top die  uiteindelijk met de eer ging strijken. 

De volgende finale ging om de leeftijd 11,12 jaar bij de meisjes. Winnaar hier waren  de Supergirls. 

Daarna waren de meisjes 10/11 jaar aan de beurt. Winnaar hier de DVC girls.  

Bij de jongens10/11 jaar een spannende finale met als winnaar FC de Knullen.  

Dit jaar ook voor het eerst een poule met gemengde teams. Winnaar de Coole Squad. 

Als laatste was het de beurt aan de groep 12/ 13 jaar. Er werd vol overgave gestreden om plek1. Uiteindelijk was daar de winnaar DeToppers.  

De  teams  kunnen  zich  dit  jaar  zelf  aanmelden  voor  de  landelijke  finaledag (Zie  Facebook  KNVB  Straatvoetbal). 


Straatvoetbal Appingedam 2017 weer groot succes.

Afgelopen woensdag 10 en 12 mei werd weer het KNBV straatvoetbal in Appingedam georganiseerd.Dit jaar op en bij het Burgemeester Wellemansportpark. Woensdag werden de voorrondes op het veld gespeeld en vrijdag de finalerondes op de parkeerplaats bij het sportpark.

Op woensdag werd er fanatiek gestreden voor een plaats in de finales, want er waren natuurlijk maar drie of vier teams die zich daarvoor konden plaatsen.

Op de finaledag werd er eerst gestreden door de allerjongsten. (6,7 jaar)

Hier kwam als winnaar uit de bus het team van F 1.

Daarna was het de beurt aan de groep 8,9,10 jaar. Hier was het een spannende finale tussen het team De Dansenden kippen en Okidoki, waarbij uiteindelijk De Dansende Kippen aan het langste eind trokken.

De volgende finale ging om de leeftijd 11,12 jaar.

Hier was een team wat er met kop en schouders boven uit stak, nl. de Schoffies uit Delfzijl.

Bij de meiden 11,12 werden winnaar de dames van Fc Pinguin die hun beide wedstrijden wisten te winnen.

Als laatste stonden de 13,14,15 jarigen binnen de boarding. Hier bleken de jongens van JO 13 de sterkste van deze groep.

De winnaars van de groepen 8,9,10 jaar, 11,12 jaar en 13,14,15 jaar mogen deelnemen aan het finaletoernooi in Utrecht op 1 juli.

 

 

Alle evenementen op een rij in de Agenda |