Succesvol derde jaar Damsterveer

Damsterveer heeft succesvol derde seizoen

Afgelopen zaterdag 21 oktober hebben de schipper hun trots bij Rozeboom aan de Heekt weer op het droge gezet en staat de boot weer onder dak.Dit geeft de schippers weer de mogelijkheid noodzakelijk onderhoud te plegen aan het Damsterveer zodat volgend jaar eind april weer vol energie met een fraaie boot een nieuw vaar seizoen kan worden ingegaan.

Terugkijkend op het seizoen 2017 van april tot de eerste week van oktober kan worden gesteld dat de rondvaartboot niet meer weg te denken is uit Appingedam en een groot aandeel heeft in de aantrekkelijkheid voor toeristen.

Bijna 5000 mensen maakten gebruik op welke wijze dan ook van het Damsterveer.De schippers hadden het er erg druk mee en maakten soms lange dagen en dat op volledig vrijwillige basis.De gepaste trots op hun boot en de wijze waarop zij hun gasten Appingedam lieten zien heeft mede geleid tot het succes van de rondvaartboot.

Vooral het probeersel om gedurende de maanden juli en augustus ook op woensdagmiddag te gaan varen en wel om 13.30 uur en 14.45 uur was een doorslaand succes,waarbij de boot meerdere male stampvol zat,en dat in een zomer die nou niet als mooie zomer te boek zal staan.

Al met al een prachtig jaar voor het Damsterveer