Spooktocht Appingedam

Spooktocht Appingedam gekozen tot DamSTERS

Op donderdag 4 januari 2018 zijn tijdens de nieuwjaarsreceptie de vrijwilligers van Spooktocht Appingedam in de categorie groepen gekozen tot DamSters.  De prijs is een persoon, groep of bedrijf  die een activee bijdrage levert om de stad Appingedam op een positieve manier op de kaart te zetten. Belangrijke criteria hierbij zijn: leefbaarheid, stadspromotie en vernieuwing. 

Geslaagde jubileumeditie van de Spooktocht Appingedam

Ruim 900 personen hebben vrijdag- en zaterdagavond deelgenomen aan de lustrumeditie van de Spooktocht in Appingedam. Op de vernieuwde route van 6 kilometer kwamen de deelnemers langs een echt spookhuis en een professionele vuurshow. Veder kwamen de deelnemers onder andere zombies en horrorclowns tegen waardoor de stilte in de avond soms bruut werd onderbroken door het harde gegil van de deelnemers.

De organisatie kan terugkijken op een gelaagde lustrumeditie met een record aantal deelnemers. Hulde aan de organisatie met zijn vele vrijwilligers. 


Halloween etalagewedstrijd

Spooktocht Appingedam organiseert in week 43, 23 oktober tot en met 1 november 2017 in samenwerking met de winkeliers een halloween etalage wedstrijd. De winkelstraat en centrum etalages zullen aangekleed worden in halloween sfeer. Op vrijdag 27 oktober zal een verklede jury rondgaan door het centrum en zal de mooiste 3 etalages kiezen en een prijs toekennen.


Spooktochtappingedam website 

Alle evenementen op een rij in de Agenda