Gondelvaart Appingedam

Geslaagde 23e Gondelvaart in Appingedam.

Net als in voorgaande jaren zag het ook vrijdag weer zwart van de mensen tijdens de Gondelvaart in Appingedam. Met als thema Caribbean Night was het dan ook een vrolijk swingend geheel wat op de boten en pontons door de Damster wateren voer. De verlichte boten en pontons in combinatie met vrolijke muziekklanken gaf het geheel een extra gezellige sfeer. 

Massa's mensen bij de Gondelvaart.

Het was vrijdag 25 augustus weer raak: de kades van Damsterdiep en Nieuwediep stonden vol met publiek om te kijken naar de tweede Gondelvaart in het nieuwe jasje. Natuurlijk is er geen gondel te bekennen, maar wel allerlei ander varende objecten zoals stripfiguren uit het stenen tijdperk. Ook hadden aanwonenden aan het water weer volop lichtjes en kaarsjes aangestoken, hetgeen sfeerverhogend werkt. De Gondelvaart fungeerde als startsein voor het Bie Daip Festival. 

Deelname Gondelvaart Appingedam nog mogelijk.

De Gondelvaart is de opmaat van het grootse Folk & Seasongfestival in Appingedam. Deelnemers aan Bie Daip zijn met muziek eveneens onderdeel van de Gondelvaart. Er is nog ruimte voor deelname aan de Gondelvaart. Als mensen niet in het bezit zijn van een vlot of verlichting, dan kunnen wij u helpen. In overleg zijn er veel mogelijkheden. Deelnemers kunnen zich aanmelden via harkedieuwerke@home.nl of via www.gondelvaartappingedam.nl 

Thema Gondelvaart 2017: Terug in de tijd.

Er is dit jaar voor hetzelfde thema gekozen als het thema van de Damster Papiercorso: Terug in de tijd.

Een thema waarbinnen veel ruimte is voor creatieve geesten om er iets moois van te maken. Men kan zich aanmelden door middel van een inschrijfformulier dat te vinden is op de website van de Gondelvaart Appingedam, www.gondelvaart.nl

Vind men het makkelijker direct per mail te reageren dan kan men de gevraagde gegevens van het formulier mailen naar de genoemde emailadressen op het inschrijfformulier.

Ook dit jaar is er weer voor gekozen om de Gondelvaart Appingedam samen te laten vallen met het Bie Daip Festival. Vorig jaar bleek dit een succesvolle formule. 

Gondelvaart Appingedam website 

Alle evenementen op een rij in de Agenda