Overslaan naar hoofdinhoud Ga naar de voettekst

Derde editie Damster City Swim

Derde editie Damster City Swim 2024


Foto's 2024 Damster City Swim

 

Persbericht

Derde editie Damster City Swim op zaterdag 22 juni 2024, met officiële KNZB wedstrijden.

Op 22 juni 2024 zal de derde editie plaatsvinden van de Damster City Swim, naast de inmiddels vertrouwede onderdelen wordt er een bedrijven-swim toegevoegd aan het programma. Tevens is de organisatie verheugt dat er samen met de zwemvereniging Azuro een KNZB wedstrijd over 1km en 3km zal worden uitgeschreven. Deze wedstrijd zal meetellen voor de Nederlandse openwater zwemcompetitie.

Na de succesvolle voorgaande edities, waaraan in 2023 ruim 250 deelnemers meededen, hebben wij een wederom een onderdeel toegevoegd aan het programma voor 2024, te weten een bedrijven-
swim. Als organisatie willen wij het evenement breed toegankelijk maken voor een grote doelgroep, het toevoegen van de bedrijven-swim is voor ons een mooie stap in de uitbreiding van het
evenement; verteld Arjan Smit namens de Damster City Swim.
Vitaliteit wordt steeds een belangrijker onderdeel voor bedrijven, deelname een de Damster City Swim zorgt niet alleen voor goede onderlinge sfeer maar ook actieve en gezonde werknemers.

De organisatie biedt samen met SwimTech4You meerdere pakketten aan om de City Swim samen met collega’s succesvol te kunnen volbrengen. De inmiddels vertrouwde onderdelen welke op het programma staan zijn: Recreatieve zwemtocht over 2,8km, Estafette over 3 maal 950m, Kids-swim voor jeugd tussen de 8 en 16 jaar die in het bezit zijn van een A- en B diploma.

De inschrijving voor de City Swim start op 1 februari via  www.damstercityswim.nl

Over de auteur

SASA Appingedam