Overslaan naar hoofdinhoud Ga naar de voettekst

Verkoop tickets lezing Ruben Terlou gestart

*UITVERKOCHT*

**Start kaartverkoop voor lezing van Ruben Terlou in de Nicolaikerk op zondag 8 oktober 2023**

Datum: 17 juli 2023

De kaartverkoop voor de lezing van Ruben Terlou in de prachtige Nicolaikerk is vandaag van start gegaan. Het publiek krijgt de kans om de bekende documentairemaker en fotograaf persoonlijk te ontmoeten en zijn inspirerende verhalen te horen op zondag 8 oktober 2023.

Ruben Terlou heeft internationale faam verworven met zijn indrukwekkende documentaires over China en andere fascinerende gebieden. Zijn beelden en verhalen weten keer op keer mensen te raken en te inspireren. Nu biedt hij zijn publiek de gelegenheid om live van zijn kennis en ervaringen te genieten tijdens een exclusieve lezing.

Om toegang te krijgen tot dit unieke evenement kunnen geïnteresseerden online kaarten aanschaffen via de website https://www.uitjesineemsdelta.nl/ticket/lezing-ruben-terlou/ of bij het VVV kantoor aan de Oude Kerkstraat 1 in Appingedam. Het belooft een bijzondere middag te worden waarin Terlou zijn diepgaande inzichten deelt en zijn reiservaringen met het publiek bespreekt.

De Nicolaikerk, gelegen in het hart van de stad, is een prachtige historische locatie die de perfecte ambiance biedt voor deze lezing. Met zijn imposante architectuur en bijzondere sfeer vormt de kerk een passend decor voor dit culturele evenement.

Wees er snel bij, want de kaarten zijn naar verwachting snel uitverkocht. Mis deze kans niet om de boeiende verhalen van Ruben Terlou van dichtbij te beleven. Voor meer informatie en de aankoop van kaarten kunt u terecht op https://www.uitjesineemsdelta.nl/ticket/lezing-ruben-terlou/.

 

Over de auteur

SASA Appingedam