Overslaan naar hoofdinhoud Ga naar de voettekst

**ZOMERSE TERUGKEER VAN HET CULTURELE SPEKTAKEL: ARTIVEER EVENEMENT BRENGT KUNST, CULTUUR EN GENOT SAMEN IN APPINGEDAM**

*APPINGEDAM, [15-08-2023]* - Appingedam staat deze zomer opnieuw in het teken van Artiveer, een uniek cultureel evenement dat kunst, cultuurhistorie, ontspannen varen en culinair genieten samenbrengt. Na een aantal jaar afwezigheid hebben vooraanstaande organisaties zoals Damsterveer, de Noordelijke Kunsthof, de Groninger Zilverkamer, Artchoices Kunstuitleen Galerie & Cadeauwinkel en Museum Stad Appingedam hun krachten gebundeld om Artiveer nieuw leven in te blazen.

Tijdens deze bijzondere gelegenheid kunt u aan boord stappen van een rondvaartboot of te voet de verborgen schatten van Appingedam verkennen. Bewonder adembenemende galerieën, musea en historische architectuur, terwijl u zichzelf trakteert op koffie en gebak of een heerlijke lunch bij diverse eetgelegenheden. Een dag doordrenkt van culturele onderdompeling wacht op u, waarbij het rijke cultuurhistorische erfgoed van deze middeleeuwse stad in het middelpunt staat. Laat u verrassen door een veelzijdige collectie kunstwerken, variërend van schilderijen tot beeldhouwwerken, in inspirerende galerieën.

Dankzij een exclusief Artiveerticket heeft u op vrijdag 18 augustus, 1 september of 22 september de volledige vrijheid om met een rondvaartboot door Appingedam te varen. Stap in en uit waar en wanneer u maar wilt. Bovendien profiteert u met dit ticket van speciale kortingen en aanbiedingen bij de deelnemende musea en eetgelegenheden.

Haal uw ticket gemakkelijk online via www.artiveer.nl voor slechts €15,- en ontdek tevens uitgebreide informatie over de betrokken musea, galerieën en eetgelegenheden, evenals de beschikbare kortingen. Mis deze kans niet om een onvergetelijke dag vol culturele en culinaire verwennerij te ervaren tijdens het Artiveer evenement in Appingedam.

Over de auteur

SASA Appingedam