Overslaan naar hoofdinhoud Ga naar de voettekst

Beachvolleybal Appingedam stopt!

Ingezonden bericht aan het bestuur van de SASA

Aan het bestuur van de SASA,

Beachvolleybal Appingedam stopt met de organisatie van het sportevent.

Na 3 opeenvolgende jaren dat het event niet meer plaats heeft gevonden, is de connectie met de PRO-spelers verwaterd. Ook is vorig jaar gebleken dat we de financiering niet meer rond kregen en we verwachten vanwege de huidige crisis dat een sluitende begroting een hele grote uitdaging zou gaan worden.

Ook hebben onze vrijwilligers in de afgelopen jaren andere keuzes gemaakt waardoor er nu een gebrek aan tijd en inzet is ontstaan om een goed event neer te zetten.

We vinden het allemaal erg jammer dat het op deze manier moet eindigen. Na 14 edities kunnen we terug kijken op een geweldig beach-evenement in het centrum van Appingedam. Met een herstart in 2013 zijn we klein gestart met vooral regionale spelers en uitgegroeid tot een sportevent waar de beste zaalvolleyballers uit Nederland hun talent kwamen tonen op het zand in Appingedam.

Wij danken het bestuur van de SASA voor alle ondersteuning van ons event in de afgelopen jaren en natuurlijk onze sponsoren die ons al die jaren hebben ondersteund.


Met vriendelijke groet,
Namens de organisatie commissie

Gert, Erwin, Leonie, Kirsten, Janis.

(vanaf 1998 ook met Dolf en Peter A, Gerrie, Tom, Rudolf, Martin, Peter Smit, Roelof en nog vele anderen)

Over de auteur

SASA Appingedam